Bedrijfsfilm Drenthe

Bedrijfsfilm Drenthe

Wanneer u kiest voor het maken van een bedrijfsfilm nabij Drenthe doet u er goed aan om dit uit te besteden aan iemand die beschikt over de benodigde kennis op dit gebied. Bedrijfsbeeld helpt u hier graag bij. Wij zijn een jonge organisatie en hebben een uitstekende expertise op het gebied van videocommunicatie. Wij beschikken over heldere ideeën en maken voor u graag die bedrijfsvideo die u helpt bij het behalen van uw communicatiedoelen. Dus wilt u een bedrijfsfilm laten maken in Drenthe? Kies dan voor Bedrijfsbeeld.

Werkzaamheden van Bedrijfsbeeld

U kunt niet alleen bij Bedrijfsbeeld terecht als u graag een bedrijfsfilm wilt laten maken in Drenthe. Ook met andere vormen van videocommunicatie helpen wij u graag, waaronder:

  • Bedrijfsjournaals
  • Bedrijfspresentaties
  • Bedrijfsprocessen
  • Eventregistraties
  • Instructievideo’s
  • Productvideo’s

Bent u benieuwd wat u van onze werkzaamheden kunt verwachten? Neemt u dan eens een kijkje in het portfolio dat wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Daarmee krijgt u een goede indruk van ons werk en vindt u succesvolle cases waarin videocommunicatie is toegepast. Wilt u daar ook tussen staan en heeft u hulp nodig bij uw bedrijfsfilm in Drenthe? Dan helpen wij u graag verder.

Hoe gaan wij te werk?

Wij werken aan de hand van een helder stappenplan, waarmee wij u naar het juiste resultaat leiden. Hierbij beginnen wij altijd met het formuleren van uw doel, om zo de aanpak tot een optimaal resultaat te kunnen vaststellen. Om ervoor te zorgen dat uw boodschap ook goed overkomt is het belangrijk om te weten wie uw doelgroep is. Aan de hand daarvan helpen wij u een duidelijke formulering te maken van de boodschap die u graag aan deze doelgroep over wilt brengen.

Wanneer de inhoud helder is starten wij met het uitwerken van het script. Dit script beschrijft stap voor stap de opbouw van de video. Aan de hand van het script wordt vervolgens de productie uitgevoerd. Nadat de productie gereed is worden eerste previews opgeleverd. Deze worden door u beoordeeld en u heeft de mogelijkheid om hier uw feedback op te geven. Pas als u 100% tevreden bent met het eindresultaat wordt de productie opgeleverd.

Na oplevering besteden wij aandacht aan de distributie van de video. Door het inzetten van de juiste kanalen zorgen wij ervoor dat de doelgroep optimaal bereikt wordt. Wij helpen u graag met het ontwikkelen van een plan hiervoor. Ook over de archivering van de video’s voorzien wij u graag van advies.

Meer informatie over een bedrijfsfilm in Drenthe ontvangen?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het laten maken van een bedrijfsfilm in Drenthe? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan eens contact op met Bedrijfsbeeld. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en kijken hoe wij aan kunnen sluiten bij uw wensen. Dus of u nu een bedrijfsfilm laten maken in Drenthe wilt, of u hulp nodig heeft bij een productvideo. Bedrijfsbeeld helpt u graag verder!

Informatie aanvragen?

Laat je terugbellen!

Informatie aanvragen

Poortinstructievideo

Profiteer nu van onze tijdelijke actie!

Poortinstructievideo actie

6 redenen waarom jij video zou moeten inzetten

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper!

Whitepaper aanvraag efficient en snel

Benieuwd naar de kosten?

Reken het hier uit!

U ontvangt binnen 1 werkdag van ons de kosten per e-mail

7 misverstanden bij het maken van een poortinstructievideo

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper!

Whitepaper aanvraag