Bedrijfsfilm maken Drachten

Bedrijfsfilm maken Drachten

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken in Drachten en omgeving? Schakel dan de hulp in van Bedrijfsbeeld: het bedrijf met heldere ideeën en uitstekende expertise in videocommunicatie in alle soorten. Of u nu op zoekt bent naar een bedrijfsfilm, productvideo of instructievideo: u kunt door ons een video laten maken om zo de communicatiedoelstellingen van uw organisatie te behalen!

Video’s van Bedrijfsbeeld

Bedrijfsbeeld is een jonge organisatie op het gebied van videocommunicatie. Wij beschikken over heldere ideeën en beschikken over een uitstekende expertise op het gebied van videocommunicatie: wij kunnen voor u de bedrijfsvideo maken. Wij zijn er van overtuigd dat video als middel kan bijdragen aan het behalen van uw doelen, met als basis heldere communicatie: tussen u en ons als tussen u en uw doelgroep(en).

Volgens een helder stappenplan waarin we het doel, de doelgroep en de boodschap formuleren, schrijven we een script dat vervolgens uitgevoerd wordt. U krijgt daarna uitgebreid de tijd om feedback te geven en passen wij de bedrijfsfilm net zo lang aan tot dat u 100% tevreden bent. We kunnen u hierna ook begeleiden in de videomarketing van uw video.

Onze diensten

Bij Bedrijfsbeeld kunt u video’s laten maken die gericht zijn op het specifieke doel dat u voor ogen heeft. Er zijn verschillende soorten video’s die wij voor uw bedrijf kunnen maken:

  • Bedrijfsjournaal
  • Bedrijfspresentatie
  • Bedrijfsproces
  • Eventregistratie
  • Instructievideo
  • Product video

Kies de soort bedrijfsvideo waarnaar u op zoek bent, dan wij helpen u graag bij het behalen van uw organisatiedoelen!

Contact opnemen

Heeft u interesse in het laten maken van een bedrijfsvideo, bedrijfspresentatie of een ander soort video door Bedrijfsbeeld? Neem dan contact op via het contactformulier, dan kunnen we bespreken wat we voor u kunnen betekenen! Bij ons kunt u de bedrijfsfilm maken in Drachten en omgeving die u gaat helpen om uw communicatiedoelen te behalen!

Informatie aanvragen?

Laat je terugbellen!

Informatie aanvragen

Poortinstructievideo

Profiteer nu van onze tijdelijke actie!

Poortinstructievideo actie

6 redenen waarom jij video zou moeten inzetten

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper!

Whitepaper aanvraag efficient en snel

Benieuwd naar de kosten?

Reken het hier uit!

U ontvangt binnen 1 werkdag van ons de kosten per e-mail

7 misverstanden bij het maken van een poortinstructievideo

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper!

Whitepaper aanvraag