Bedrijfsvideo maken Winschoten

Bedrijfsvideo maken Winschoten

Schakel de expertise van Bedrijfsbeeld in als u een bedrijfsvideo wilt laten maken in omgeving Winschoten. Bedrijfsbeeld is een jonge organisatie op het gebied van videocommunicatie. Wij beschikken over heldere ideeën en beschikken over een uitstekende expertise op het gebied van videocommunicatie: wij kunnen voor u de bedrijfsvideo maken (o.a product video en instructievideo) die u helpt bij het behalen van uw communicatiedoelen.

Bedrijfsvideo bij Bedrijfsbeeld

Bij Bedrijfsbeeld zijn we ervan overtuigd dat video als middel bijdraagt aan het behalen van uw doelen, met als basis heldere communicatie: tussen u en ons als tussen u en uw doelgroep(en). Afhankelijk van de soort boodschap die u wilt laten overbrengen, kunnen wij voor u een video maken die daarbij past. U kunt bij ons terecht voor o.a. een bedrijfsfilm, maar ook voor product video, instructievideo, een video van een bedrijfsproces, eventregistratie of een bedrijfsjournaal.

Stappenplan bedrijfsvideo

Wanneer u kiest voor het laten maken van uw bedrijfsvideo door Bedrijfsbeeld, dan werken wij volgens onderstaand stappenplan om uw bedrijfsvideo in Winschoten te maken:

 • Wat is uw doel?
 • Wie wilt u bereiken? Oftewel: wat is uw doelgroep?
 • Wat wilt u overbrengen? (boodschap)
 • Formulering van het script
 • Productie van de video (incl. voice-over, muziek, animaties en montage)
 • Oplevering, met daarin voor u de mogelijkheid tot feedback
 • Distributie, waarin door middel van een plan de juiste kanalen worden ingezet (videomarketing)
 • Archivering

Wij begeleiden u stap voor stap door het proces van het bedenken, maken en inzetten van uw bedrijfsvideo en de productie van uw video wordt pas opgeleverd wanneer u 100% tevreden bent.

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze diensten en wilt u een bedrijfsvideo laten maken in Winschoten door Bedrijfsbeeld? Neem dan contact op met ons via het contactformulier en dan komen we zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen te bespreken!

Product video van Bedrijfsbeeld

Bedrijfsbeeld is een jonge organisatie op het gebied van videocommunicatie met heldere ideeën en beschikken over een uitstekende expertise. Voor fabrikanten en bedrijven die diensten leveren aan bijvoorbeeld bedrijven of consumenten is de productvideo een belangrijk onderdeel in de video marketing strategie. Een product video in Emmen helpt erbij om uw klant uw product te laten begrijpen. In een product video kunt u o.a. het praktisch nut, de werking en de klantbeleving van het product naar voren laten komen.

Naast dat een product video uitermate geschikt is als promotiefilm of instructiefilm om het product beter te begrijpen, is het ook een middel waarmee uw product beter vindbaar zal zijn in Google.

Overige diensten

Bij Bedrijfsbeeld kunt u niet alleen terecht voor product video’s ter promotie of instructie van uw product, maar kunt u ook de volgende soorten video’s laten maken:

 • Bedrijfsjournaals
 • Bedrijfspresentaties
 • Bedrijfsprocessen
 • Eventregistraties

Contact opnemen

Wilt u een product video in Emmen laten maken door Bedrijfsbeeld? Dat kan! Neem dan contact op met ons via info@vps0082.zxcs.nl of via telefoonnummer 0592 768005, dan kunnen we bespreken wat we voor u kunnen betekenen!

Informatie aanvragen?

Laat je terugbellen!

Informatie aanvragen

Poortinstructievideo

Profiteer nu van onze tijdelijke actie!

Poortinstructievideo actie

6 redenen waarom jij video zou moeten inzetten

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper!

Whitepaper aanvraag efficient en snel

Benieuwd naar de kosten?

Reken het hier uit!

U ontvangt binnen 1 werkdag van ons de kosten per e-mail

7 misverstanden bij het maken van een poortinstructievideo

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper!

Whitepaper aanvraag