Promotiefilm Drenthe

Promotiefilm Drenthe

Wilt u graag een promotiefilm laten maken nabij Drenthe om zo op een effectieve manier de voordelen van uw product of dienst te tonen? Dan doet u er goed aan om de hulp van Bedrijfsbeeld in te schakelen. Bedrijfsbeeld is en jonge organisatie met uitstekende expertise op het gebied van videocommunicatie. Wij beschikken over de benodigde kennis en kunde om uw promotiefilm in Drenthe tot een succes te maken. Met onze heldere ideeën maken wij voor u een video die bijdraagt aan het behalen van uw communicatiedoelstellingen. Wij zien video als een middel dat wij samen met u in verschillende vormen inzetten om uw doelen te behalen. Hierbij is communicatie het sleutelwoord, zowel tussen u en ons als tussen u en uw doelgroep(en).

Werkwijze

Om ervoor te zorgen dat het praktisch net, de werking en de klantbeleving van uw promotiefilm in Drenthe goed in beeld wordt gebracht hanteren wij een solide werkwijze.

Allereerst formuleren wij samen met u de doelstelling van de promotiefilm en wordt gekeken welke boodschap uitgedragen dient te worden. Om te zorgen dat de promotievideo goed aansluit brengen wij de doelgroep in kaart en wordt het script van de video ontwikkeld. Zodra u het script heeft goedgekeurd starten wij met de productie en krijgt u diverse previews van de promotievideo te zien. Deze worden door u beoordeeld en u heeft de mogelijkheid om hier uw feedback op te geven. Pas als u 100% tevreden bent met het eindresultaat wordt de productie opgeleverd.

Naast het produceren zorgen wij ook voor de distributie van uw promotiefilm in Drenthe. Dit houdt in dat wij de juiste kanalen kiezen die ervoor zorgen dat uw doelgroep ook daadwerkelijk wordt bereikt.

Werkzaamheden

U kunt bij ons niet alleen een promotiefilm laten maken in Drenthe, maar ook voor andere vormen van videocommunicatie kunt u bij ons terecht, namelijk:

  • Bedrijfsjournaals
  • Bedrijfspresentaties
  • Bedrijfsprocessen
  • Eventregistraties
  • Instructievideo’s
  • Productvideo’s

Heeft u interesse in onze werkzaamheden en bent u benieuwd wat u hiervan kunt verwachten? Kijk dan eens in ons portfolio en zie de succesvolle cases waarin wij de achterliggende jaren videocommunicatie op hebben toegepast. Hiermee krijgt u een duidelijk beeld van onze werkzaamheden.

Contact opnemen

Wilt u graag een promotiefilm laten maken in Drenthe of de omgeving hiervan? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0592 – 768005 of stuur een email naar info@vps0082.zxcs.nl. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die er voor u zijn. Ook wanneer u interesse of vragen heeft over één van de andere diensten die wij aanbieden kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Informatie aanvragen?

Laat je terugbellen!

Informatie aanvragen

Poortinstructievideo

Profiteer nu van onze tijdelijke actie!

Poortinstructievideo actie

6 redenen waarom jij video zou moeten inzetten

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper!

Whitepaper aanvraag efficient en snel

Benieuwd naar de kosten?

Reken het hier uit!

U ontvangt binnen 1 werkdag van ons de kosten per e-mail

7 misverstanden bij het maken van een poortinstructievideo

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper!

Whitepaper aanvraag