Promotiefilm Groningen

Promotiefilm Groningen

Wilt u uw doelgroep informeren over nieuwe ontwikkelingen of interessante onderwerpen in uw vakgebied? Dan is het maken van een bedrijfsfilm een uitstekende keuze. Hiermee bent u in staat om een grote doelgroep op een effectieve manier te bereiken. Bij het laten maken van een bedrijfsfilm in Groningen helpt Bedrijfsbeeld u graag. Bedrijfsbeeld is een jonge organisatie en heeft ruime ervaring met het realiseren van bedrijfsvideo’s. Wij beschikken over heldere ideeën en een uitstekende expertise op het gebied van videocommunicatie. Wij kunnen voor u de bedrijfsvideo maken die u helpt bij het behalen van uw communicatiedoelen. Wilt u een bedrijfsfilm laten maken in Groningen? Kies dan voor Bedrijfsbeeld als uw partner.

Bedrijfsbeeld

Bij Bedrijfsbeeld zijn wij ervan overtuigd dat video als middel bijdraagt aan het behalen van uw doelen. Afhankelijk van de boodschap die u over wilt brengen creëren wij voor u een video die daarbij past. Niet alleen voor het laten maken vaan bedrijfsfilm in Groningen kunt u bij ons terecht, maar wij helpen u ook graag bij het maken van een productvideoinstructievideo, een video van een bedrijfsproceseventregistratie of een bedrijfsfjournaal. In het bedrijfsfilm laten maken in Groningen is communicatie het sleutelwoord, zowel tussen u en Bedrijfsbeeld als tussen u en uw doelgroep.

Onze werkwijze

Een bedrijfsfilm zorgt voor een actieve communicatie met uw doelgroep, is effectief en goedkoper dan vergelijkbare communicatiemiddelen. Wanneer u voor Bedrijfsbeeld kiest, dan werken wij volgens onderstaand stappenplan om uw bedrijfsfilm in Groningen te maken. Wij begeleiden u door het gehele proces en zorgen ervoor dat u uiteindelijk een video heeft waar u 100% tevreden mee bent. Wij vertalen uw communicatiedoelstelling naar een innovatief concept en begeleiden u aan de hand van een helder stappenplan naar het juiste resultaat:

  • Wat is uw doel?
  • Wie wilt u bereiken?
  • Wat wilt u overbrengen
  • Formulering van het script
  • Productie van de video
  • Oplevering, met mogelijkheid tot feedback
  • Distributie (videomarketing)
  • Archivering

Wij produceren uw video dus niet alleen. Wij zorgen er ook voor dat de doelgroep die u voor ogen heeft daadwerkelijk wordt bereikt. Door uw doelgroep te betrekken bij de informatie weten we of deze interessant genoeg is en ook blijft en kunnen we daar op inspelen.

Contact opnemen

Dus wilt u graag een bedrijfsfilm laten maken in Groningen of heeft u interesse in één van onze andere diensten? Neemt u dan eens contact met ons op via het contactformulier. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie over ons of onze geleverde producten verwijzen wij u graag naar ons portfolio.

Informatie aanvragen?

Laat je terugbellen!

Informatie aanvragen

Poortinstructievideo

Profiteer nu van onze tijdelijke actie!

Poortinstructievideo actie

6 redenen waarom jij video zou moeten inzetten

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper!

Whitepaper aanvraag efficient en snel

Benieuwd naar de kosten?

Reken het hier uit!

U ontvangt binnen 1 werkdag van ons de kosten per e-mail

7 misverstanden bij het maken van een poortinstructievideo

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper!

Whitepaper aanvraag