Promotiefilm
laten maken

Met een promotiefilm laten maken kun je je bedrijf over project op een zeer effectieve manier presenteren. Wij vertalen jouw boodschap in een knallende promotiefilm.

Overtuig je doelgroep met een promotiefilm

Wil je laten zien wat jouw organisatie voor (potentiële) klanten kan betekenen? Dan is een promotiefilm een zeer effectief middel. Door de jaren heen hebben wij al veel promotiefilms mogen maken voor bedrijven uit diverse sectoren.

We brengen het doel van jouw promotievideo in kaart en formuleren een heldere boodschap. Aan de hand van een stappenplan komen we tot een draaiboek. Deze dient als handvat voor de realisatie van de perfecte promotievideo, die past bij jouw organisatie.

Naast de productie van promotievideo’s en bedrijfsvideo’s geven wij ook advies over hoe je video’s met de juiste marketingstrategie maximaal rendement kunnen opleveren. Wij formuleren een advies over welke kanalen je het beste kunt inzetten en op welke wijze.

Play Video

Soorten promotiefilms

Er bestaan vele soorten promotiefilms. Een promotiefilm kan erg specifiek zijn, maar kan ook dienen als een teaser of samenvatting. De inhoud van de video kan gericht zijn op een product, dienst, evenement of merk. Dit is afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Er zijn verschillende platforms waar en op welke manier je een promotiefilm kunt vertonen. Zo kan hij bijvoorbeeld verticaal, horizontaal of vierkant worden geüpload. Wij hebben de juiste kennis in huis om je te adviseren over de beste kanalen en formaten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag ons dan om een persoonlijk advies

De voordelen

 • Mensen begrijpen diensten beter door video’s;
 • Video’s realiseren meer websiteverkeer;
 • Mensen gaan na het zien van een video sneller over tot aankoop;
 • Video’s dragen bij aan het genereren van leads.

Ervaring van onze klanten

Onze werkwijze

Een bedrijfsfilm zorgt voor een actieve communicatie met uw doelgroep, is effectief en is goedkoper dan vergelijkbare communicatiemiddelen. Wanneer je voor Bedrijfsbeeld kiest, dan werken wij volgens onderstaand stappenplan om jouw bedrijfsfilm te maken. Wij begeleiden je door het gehele proces en zorgen ervoor dat je uiteindelijk een video hebt waar je 100% tevreden mee bent. We vertalen je communicatiedoelstelling naar een innovatief concept en begeleiden je aan de hand van een helder stappenplan naar het juiste resultaat:

 • Wat is uw doel?
 • Wie wil je bereiken?
 • Wat wil je overbrengen
 • Formulering van het script
 • Productie van de video
 • Oplevering, met mogelijkheid tot feedback
 • Distributie (videomarketing)
 • Archivering

Wij produceren jouw video dus niet alleen. We zorgen er ook voor dat de doelgroep die je voor ogen hebt daadwerkelijk wordt bereikt. Door je doelgroep te betrekken bij de informatie weten we of deze interessant genoeg is en ook blijft en kunnen we daar op inspelen.

team van bedrijfsbeeld opbouwen materiaal

Wat kost een promotiefilm laten maken?

De kosten van een promotiefilm zijn volledig afhankelijk van jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van figuranten die uw product promoten? Of wil je juist een animatie waarin je verhaal wordt verteld? Elke video is maatwerk. Er bestaat dus geen standaard tarief. Een aantal essentiële elementen die invloed hebben op de prijs zijn:

 • Het aantal filmdagen 
 • Wel of geen voice-over
 • Aantal crewleden
 • Soorten opnames
 • De lengte van de video

Benieuwd naar de prijsopgave voor jouw wensen? Neem dan contact met ons op.

Promotiefilm met dronebeelden laten maken

Filmen met een drone biedt veel mogelijkheden. Met dronebeelden kun je je bedrijf van alle kanten belichten. Zo geef je de kijker eenvoudig een rondleiding door jouw bedrijf terwijl de voice-over jullie unieke verhaal vertelt. 

Bedrijfsbeeld beschikt over de juiste certificeringen om te vliegen met een drone. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

drone-beelden-pand-overview

Informatie aanvragen?

Laat je terugbellen!

Poortinstructievideo

Profiteer nu van onze tijdelijke actie!

6 redenen waarom jij video zou moeten inzetten

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper!

Benieuwd naar de kosten?

Reken het hier uit!

U ontvangt binnen 1 werkdag van ons de kosten per e-mail

7 misverstanden bij het maken van een poortinstructievideo

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper!