Promotie
video

Een promotievideo van jouw bedrijf of project is een effectieve vorm van presenteren. Naast het produceren van de bedrijfspresentatie helpen wij je ook bij het in de markt zetten van jouw video.

Promotievideo

Wil je laten zien wat je bedrijf kan betekenen voor potentiële klanten maar ook voor bestaande klanten? Dan is een promotievideo een zeer effectief middel. Wij helpen met de productie van krachtige en dynamische promotievideos. Door de jaren heen heeft Bedrijfsbeeld ruime ervaring opgedaan met de realisatie van promotievideos 

Wij formuleren samen een heldere boodschap voor je doelgroep en komen via een duidelijk stappenplan tot een eindresultaat die past bij je organisatie. Zo wordt onder andere de doelstelling van de promotievideo in kaart gebracht waarna gestart wordt met de realisatie van het draaiboek. 

Naast het produceren van de promotievideo adviseren wij ook met videomarketing. Dat betekent dat wij adviseren hoe je video’s optimaal rendement gaan opleveren. Hierbij wordt er een advies uitgebracht welke kanalen je het beste kunt inzetten en op welke wijze.

Bekijk hier een voorbeeld promotievideo of bekijk onze promotievideo showcase .

Play Video

Plan direct een
vrijblijvende demo in

Ervaring van onze klanten

Informatie aanvragen?

Laat je terugbellen!

Poortinstructievideo

Profiteer nu van onze tijdelijke actie!

6 redenen waarom jij video zou moeten inzetten

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper!

Benieuwd naar de kosten?

Reken het hier uit!

U ontvangt binnen 1 werkdag van ons de kosten per e-mail

7 misverstanden bij het maken van een poortinstructievideo

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper!