Toolbox
video

Bedrijfsbeeld ondersteunt je met duidelijke toolboxvideo’s die je helpen om je doelgroep nog beter te bereiken.

Toolboxvideo

Als organisatie wil je graag het maximale uit je medewerkers halen.
De juiste training en actuele voorlichting zorgen voor een betere concurrentie positie en een veiliger werkplek. Hoe zorg je ervoor dat je medewerker de juiste informatie krijgt?

Door het inzetten van een digitale toolbox vervallen fysieke overdrachtsmomenten en het onderwerp kan op ieder gewenst moment worden aangereikt bij je medewerkers. Dit bespaart kostbare tijd en administratieve handelingen.

Bedrijfsbeeld ondersteunt je met duidelijke toolboxvideo’s die je helpen om je doelgroep nog beter te bereiken. Uiteraard is maatwerk mogelijk. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om op maat gemaakte toolboxvideo’s te produceren. Daarnaast kunnen wij bestaande video’s aanpassen aan jouw bedrijfssituatie en huisstijl. In dat laatste geval bespaar je veel kosten en doorlooptijd.

Totale ontzorging met de app

Bedrijfsbeeld biedt totale ontzorging met de dienst Veiligvakwerk. Deze dienst  bestaat uit een webportal en een mobiele app. De dienst ondersteunt op een hele eenvoudige manier het aanmaken, uitsturen en monitoren van toolboxen, werkplekinspecties, incidentmeldingen, poortvideos en werkvergunningen.

De mobiele app zorgt voor een realtime terugkoppeling naar de webportal. Zo kun je precies zien welke medewerker welke toolbox heeft bekeken en wat de resultaten zijn.


Play Video

Plan direct een
vrijblijvende demo in

Ervaring van onze klanten

Informatie aanvragen?

Laat je terugbellen!

Poortinstructievideo

Profiteer nu van onze tijdelijke actie!

6 redenen waarom jij video zou moeten inzetten

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper!

Benieuwd naar de kosten?

Reken het hier uit!

U ontvangt binnen 1 werkdag van ons de kosten per e-mail

7 misverstanden bij het maken van een poortinstructievideo

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper!