Wanneer u veiligheid hoog in het vaandel hebt staan

Effectieve communicatie met veiligheidsvideo’s

Veilig gedrag binnen een organisatie is van groot belang. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen alle informatie begrijpt en tot zich neemt. Met een video wordt dit een stuk gemakkelijker.

Bij de ontwikkeling van een veiligheidsvideo staan jouw eisen en wensen voorop. Samen zorgen wij ervoor dat de bedrijfsprocessen en werkzaamheden optimaal in beeld worden gebracht. 

Bedrijfsbeeld heeft veel ervaring met het maken van
veiligheidsvideo’s in de vorm van:
– Instructievideo’s 
– Toolbox video’s 
– Poortinstructievideo’s

kracht van een veiligheidsvideo
Whitepaper waarom zou jij video moeten inzetten

Download onze whitepaper

Als HSE Specialist of Veiligheidskundige ben je verantwoordelijk voor de praktische vertaling van de veiligheidsregels binnen jouw organisatie. Een flinke uitdaging want hoe zorg je ervoor dat je je medewerkers, contractors of bezoekers overtuigd van het belang van veilig werken?  

In ons nieuwste whitepaper geven we je 6 redenen waarom jij video zou moeten inzetten om je doelgroep op een efficiënte manier te bereiken.

Vul het formulier in en laat je overtuigen van de kracht van video!

Poortinstructievideo

Bij veel bedrijven worden contractors en bezoekers bij aankomst op de bedrijfslocatie voorgelicht over de veiligheid. Vaak kost dit proces veel tijd. Met een poortinstructie video wordt de voorlichting effectiever en het wordt ook als prettig ervaren. Via de online portal of app kunnen medewerkers de video voorafgaand aan het bezoek bekijken en vragen beantwoorden.

Play Video
Medewerkers tijdens een toolboxvideo

Toolboxvideo

Bedrijfsbeeld ondersteunt jouw organisatie met duidelijke toolbox video’s. Er is keuze uit uiteenlopende onderwerpen die door onze HSE specialisten zorgvuldig zijn samengesteld. Door het inzetten van een digitale toolbox vervallen fysieke overdrachtsmomenten en het onderwerp kan op ieder gewenst moment worden aangereikt bij je medewerkers. Dit bespaart tijd en administratieve handelingen. Met het gebruik van een mobiele app wordt de terugkoppeling naar de webportal erg gemakkelijk gemaakt. Zo kun je precies zien welke medewerker welke toolbox heeft bekeken en wat de resultaten zijn.

Instructievideo

Wanneer instructievideo’s goed worden toegepast, kan het jouw organisatie enorme
besparingen opleveren op het gebied van trainingen en opleidingen. De cursist op zijn beurt heeft veel baat bij een videotraining. De onderwerpen worden door middel van video makkelijker opgenomen in het menselijk brein.

instructievideo

Wat klanten over ons zeggen